Developer Daramis Group v prvním pololetí prodal o 30 % bytů více než loni

28.08.2014 10:36

V prvním pololetí letošního roku zaznamenala developerská skupina Daramis Group zvýšený zájem o byty ve svých projektech: "V meziročním srovnání jsme v prvním pololetí letošního roku prodali o 30 % více bytů než v loňském roce. Největší zájem je o menší byty," říká Martin Vachek, obchodní a marketingový ředitel Daramis Group.

Červnové hypotéky opět pokořily své minimum a dostaly se na průměrnou úrokovou sazbu 2,76 %. Vzhledem k rekordně nízké úrokové sazbě a zlepšující se ekonomické situaci stoupá zájem o nákup nemovitostí, a to opět i jako o investici. Potvrzuje se, že je vhodná doba k nákupu nemovitostí.

Daramis Group v současné době dokončil a zkolaudoval dva rezidenční projekty, a to projekt Sedmikráska a Nad Motolským Hájem, které dohromady čítají přes 300 bytových jednotek. "K dnešnímu dni je projekt Sedmikráska vyprodán. Nad Motolským Hájem je vyprodanost 75 %," říká Martin Vachek. Další dva projekty Trio rezidence a Zelené Město 2 jsou ve výstavbě. V těchto projektech developer nabízí celkem 227 bytů.  Rovněž tyto projekty se úspěšně prodávají.