Nové hřiště dostaly děti k Mikuláši

18.01.2016 09:44

Prvňáčky místní základní školy bylo slavnostně otevřeno dětské hřiště v pražské městské části Dolní Chabry. Investorem hřiště byla společnost Nové Chabry Development s.r.o., která zde staví rezidenční komplex nízkopodlažních viladomů NOVÉ CHABRY. 

Největší dětské hřiště v této části Prahy se nachází přímo v rezidenčním komplexu mezi novými domy u cyklostezky a ulicí k Beranovu. Dětem je k dispozici pískoviště a řada hracích prvků - lanovka, houpačky a prolézačka. Na hřišti je položen travní koberec, pěšinky jsou vydlážděné a u všech hracích prvků jsou bezpečné dopadové zóny. Maminky jistě uvítají, že celé hřiště je oplocené a je na něm i dostatek laviček.

Zhotovitelem hřiště je stavební firma SWIETELSKY stavební s.r.o., odštěpný závod Pozemní stavby střed, Oblast Střední Čechy, která rovněž staví celý rezidenční komplex a doposud zde zrealizovala 285 bytů ve 14 viladomech. Hřiště bylo plně financováno ze soukromých zdrojů společnosti Nové Chabry s.r.o. a náklady na jeho výstavbu dosáhly 2 mil. Kč bez DPH. Výstavba hřiště trvala dva měsíce.