Pozvánka na 3. odborný SFS Festival o moderních konstrukčních systémech a fasádách

08.01.2016 09:40

Rezervujte si čas 18.-19.2. 2016!

Společnost SFS intec, s.r.o., pořádá dvoudenní seminář v termínu 18.-19.2. 2016 v hotelu Hrubá Skála, na kterém budou odborníci přednášet a sdílet zkušenosti s navrhováním a montáží upevňovacích prostředků do dřevěných, ocelových i silikátových konstrukcí a různých druhů fasád.

První den festivalu je zaměřen na průřez dřevěnými konstrukcemi od jednoduchých schodišť a lávek až po složité a velké objekty.

Druhý den se přednášející budou zabývat konstrukcemi fasád, střech, lehkých obvodových plášťů a také požadavky na izolační materiály, montáže otvorových výplní a na revitalizace opláštění.

Upevňovací prostředky, tyto „drobné maličkosti“ staveb, budou do detailu rozebrány odborníky z pohledu návrhu, projektové přípravy, montáže, trvanlivosti a kvality různorodých objektů. Vždy s důrazem na poznatky z realizovaných staveb.

SFS intec organizuje již třetí ročník tohoto festivalu nápadů a zkušeností. Vytváří tak odbornou platformu pro setkávání architektů, projektantů i stavitelů se znalostmi a praxí ve všech oblastech konstrukčních systémů.

Součástí programu je i exkurze do výrobního závodu SFS intec v Turnově. Závod vyrábí kovové díly, šrouby, polotovary i kompletní systémy technologií tváření za studena.

Každý účastník semináře obdrží elektronickou verzi sborníku.

Seminář je zařazen do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT i ČKA.

Program festivalu a registraci najdete na www.azpromo.cz. Registrace bude probíhat do vyčerpání kapacity přednáškového sálu.

Účastnický poplatek 150 Kč vč. DPH/1 osoba se hradí na místě.