Servisní partner roku 2013

19.03.2014 11:34

Servisní partner roku 2013

Soutěž organizovaná zastoupením mnichovské značky MAN v České republice a na Slovensku zná své vítěze.

Servisní partner roku je soutěž, v rámci které se posuzuje úroveň poskytování služeb zákazníkům jednotlivými autorizovanými servisními partnery MAN, kterých je v České republice 21 a na Slovensku 6.

Servisní síť MAN dále tvoří 2 vlastní servisy v Čechách - MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o. v Čestlicích a Rousínově, a 1 na Slovensku - MAN Truck & Bus Slovakia s.r.o., které se ale soutěže neúčastní.

Jedním z hodnotících kritérií, velmi důležitým pro zákazníka, je bezpochyby úroveň plnění náročných standardů MAN v oblasti organizace a vzhledu servisního zázemí a servisních procesů, a také kvalifikace zaměstnanců servisního partnera, tj. úroveň vyškolení mechaniků a přijímacích techniků, což má přímý vliv na spokojenost zákazníků s poskytovanými službami.

Na tyto konkrétní oblasti, které tvoří velkou přidanou hodnotu pro zákazníky, klade importér MAN největší důraz. Tímto způsobem se celá servisní síť MAN snaží vymezit vůči konkurenci neautorizovaných opraven, a uspokojit tak celé spektrum potřeb svých zákazníků. Spokojenost zákazníků a jejich jistota, že ve značkových servisech MAN jsou v nejlepších rukách, je primární úkol každého obchodního a servisního střediska značky MAN.

Výsledky soutěže Servisní partner roku 2013 byly vyhlášeny na konferenci Poprodejních služeb, konané 5. a 6. února v MAN Truck Forum v Mnichově.

Na prvním místě se v České republice umístila společnost ČSAD JIHOTRANS a.s. (České Budějovice), druhou příčku obsadila společnost ČSAD STTRANS a.s. (Strakonice) a třetí byl AUTOIMPEX spol. s r.o. (Velká Bíteš).

Určitě není náhodou, že v ročníku 2013 se na prvních dvou místech umístily servisy z jihu Čech. Jedná se o "sesterské" firmy, které mají z části společného vlastníka a management. První dvě příčky v soutěži Servisní partner roku 2013 jen doplňují mozaiku úspěchů obou firem, kterým dominují spokojenost a loajalita zákazníků, ale také zaměstnanců ČSAD JIHOTRANS a ČSAD STTRANS.