Tvořme budoucnost společně

14.10.2015 08:43

 

Třetí ročník veletrhu o chytré energii představí inovativní řešení

Smart Energy Expo je první mezinárodní veletrh, který se zaměřuje na řešení, výrobky a technologie určené k rozumnému a úspornému využití energie.

Třetí ročník veletrhu se bude konat od 14. do 16. října 2015 ve Veroně.

Smart Energy Expo poskytuje vystavovatelům a návštěvníkům jedinečnou příležitost ke sdílení inovativních služeb, řešení a nových modelů hospodaření s energií.

Součástí veletrhu bude i Verona Efficiency Summit, což je mezinárodní fórum, které pomáhá reflektovat téma efektivního využití  energie a představí zde klíčové národní i mezinárodní hráče na poli chytré energie. Summit si klade za cíl poskytnout společnostem účinný nástroj k úsporným opatřením v rámci jejich obchodní působnosti.

Program letošního ročníku se zaměřuje konkrétněji na úsporná energetická opatření v oblasti zemědělství, průmyslového zemědělství, vodního hospodářství, stavebnictví.   

Veletrh se koná pod patronátem úřadů státní správy Italské republiky a prestižních vědeckých institucí.

Jaké je poslání?

Jedná se o jedinečnou příležitost získat přehled o tom, jak politici, kteří jsou konfrontováni s tématem účinného využití energie, dokáží spolupracovat a přinášet v rámci energetické koncepce konkrétní řešení. 

Summit se stane na několik dní laboratoří nápadů, inovací a nabídek řešení odborníků z nejrůznějších oborů. 

http://www.smartenergyexpo.net/en