Větší, komfortnější, modernější – Zeppelin CZ otevírá novou pobočku a Půjčovnu strojů v Plzni

15.09.2015 09:44

Plzeňská pobočka společnosti Zeppelin CZ s.r.o., výhradního prodejce stavebních, zemědělských a důlních strojů značky Cat®, se dne 22. září 2015 stěhuje ze stávající adresy do nových reprezentativnějších prostor v ulici Jateční (č. p. 46, 301 01 Plzeň). Na nové pobočce Zeppelin CZ v Plzni bude zázemí jak pro prodej nových a použitých strojů Cat®, tak pro komplexní servisní a poprodejní služby. Své prostory zde bude mít i Půjčovna strojů Zeppelin CZ.

 

Nový areál společnosti Zeppelin CZ v Jateční ulici s bezmála 5 000 m2 venkovní plochy nabídne zákazníkům vyšší míru komfortu, ať již při nákupu produktů a služeb, nebo při řešení krátkodobých či dlouhodobých pronájmů strojů a zařízení. Při návštěvě areálu budou moci zákazníci využít větší parkovací plochu, rovněž i vjezd nákladních automobilů, návěsů nebo trailerů pro převoz velkých strojů je zde snadnější. Samozřejmostí je moderně vybavená dílna a dobře zásobený sklad s náhradními díly ke strojům Cat®.

 

V České republice společnost Zeppelin CZ v současné době provozuje 8 poboček pro prodej a servis strojů Cat® a 11 Půjčoven strojů.