Veletrh GaLaBau slaví již 40 let setkávání odborníků ze zelené branže

05.06.2014 11:21

V době od 17. do 20. září 2014 bude norimberské veletržní centrum opět ve znamení zeleně. V té době otevře již po 21. své brány veletrh GaLaBau. V roce 2014 se očekává více než 1 200 vystavovatelů a přes 62 000 odborných návštěvníků. Ve 13 výstavních halách představí firmy z 33 zemí během čtyř dnů kompletní nabídku pro projektování, zakládání a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně. Kolem 50 procent vystavovatelů prezentuje stavební stroje a stroje na údržbu. Přibližně 30 procent nabízí stavební materiály a 20 procent pokrývá speciální oblasti nabídky, jako herní prvky pro dětská hřiště, městský mobiliář nebo segment výstavby a údržby golfových hřišť. Odborným garantem a iniciátorem veletrhu GaLaBau je Spolkový svaz zahradnictví, krajinářství a výstavby sportovišť.

Součástí veletrhu jsou dvě odborné části - PLAYGROUND, tato odborná platforma nabízí vše, týkající se projektování, výstavby a vybavení dětských hřišť a Německé dny golfových hřišť, zde najdou greenkeepeři, manažeři a provozovatelé golfových hřišť nejen stroje a nástroje pro údržbu trávníku, ale i osivo, substráty a inovativní zavlažovací systémy.

Podíl zahraničních vystavovatelů na veletrhu GaLaBau stále stoupá, dokladem je i bohatá účast firem z České republiky. Veletrh GaLaBau 2014 je zařazen do projektu "Společná účast na specializovaných výstavách a veletrzích v zahraničí 2014". České firmy, prezentující se na tomto veletrhu mají při splnění kritérií nárok na podporu, která činí 120 000,- Kč. Firmy se mohou na veletrhu GaLaBau prezentovat v rámci společné expozice, kterou zastřešuje CzechTrade nebo formou samostatných firemních stánků. Více informací získají všichni potenciální zájemci u oficiálního zastoupení norimberské veletržníspolečnosti v ČR na telefonu: 220 511 974 nebo mailu: info@proveletrhy.cz